Тук има 448 144 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град Габрово, Етъра • 69 000 EUR • ID 32106611 — holmes.bg - [2]
13 Увеличи

Продава Къща град Габрово, ЕтъраID: 32106611

Виж на картата
69 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 200 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • С гараж / Обзаведен / Тухла, 32106611
Допълнителна информация:
ТРИЕТАЖНА ГРАДСКА КЪЩА в планински квартал на гр. ГАБРОВО, в района на Етнографски музей 'Етъра'. Продаваме чудесен имот в планински квартал на гр. Габрово, който съчетава удобствата на града с чист планински въздух, тишина и река в близост до къщата. Масивна монолитна 3-етажна къща със здрави бетонни основи и плочи между етажите. Партер - голям гараж и мазе с топла връзка.
Два самостоятелни 3-стайни апартаменти, свързани с вътрешно стълбище. ПЪРВИ жил. етаж включва: спалня, хол/дневна/ с бокс и голяма остъклена тераса/югоизток/, коридор, баня с тоалетна, с прозорец. Най-атрактивна е просторната НОВА КУХНЯ с трапезария, с излаз на южна площадка с кът за отдих и място за градина. Оборудвана е с поръчкова кухненска мебел и нови ел. домакински уреди /с 10 год. гаранция/, трапезен ъглов диван и овална маса/масив/.
ВТОРИ етаж - просторна и светла дневна с кухненски бокс и голяма остъклена тераса, две спални, коридор и подготвено помещение за баня и тоалетна, с прозорец. Наличие на вода и канал на етажа - в кухненския бокс, с мивка.
Преди 4 год е направен основен ремонт на първи жилищен етаж- изцяло подменена с нова ПВЦ дограма/златен дъб/, нови интериорни врати, вътрешна изолация и окачени тавани, стени-шпакловка и латекс. Подове - ламинат и гранитогрес. Хидроизолация на първия етаж и гаража.
Нова пристройка до къщата с чамов навес за барбекю и кът за отдих.
От площадката на втори жилищен етаж се излиза на трета малка тераса над входната врата на къщата, от която се открива поглед към близките планински възвишения.
Голямо и високо таванско помещение с малки прозорци, което може да се трансформира в студио. ГАРАЖ- с ролетна врата и дистанционно управление.
Дворът е добре планиран, частично терасиран, облагороден с много овощни дървета и плодни храсти, с невероятна панорама към планината.
Квартал Шумели е на 3 км от Етъра и 11 км от Административния център на Габрово, с целогодишен достъп по асфалтиран път и редовен градски транспорт. Заселен с постоянно живеещи, вкл. млади семейства с деца.
В цената влиза и обзавеждането на къщата, включително електро-домакинските уреди, които са висок клас енергоспестяващи, инверторен климатик Панасоник , нестационарна камина за дърва Прити , много инструменти и инвентар. За повече информация и снимки позвънете на посочения 0885440703покажи. Агенцията съдействие напълно безплатно за получаване ипотечен кредит при най добри условия за клиента

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 9:52 на 9 май, 2024 год. Обявата е посетена 140 пъти
Брокер:
Динка Еленска

Личен телефон: 0885440703

Още оферти от Динка Еленска:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ИМОТИ 2000 ЕООД
ИМОТИ 2000 ЕООД
град Стара Загора, ул. Х.Д.Асенов 95

Офис телефони: 0885440703, 0889518073;
Телефон: 0885440703

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: